lekker en bewust
blog recepten over mij tips contact

Details

Menu Ontbijt

Soort Overig

Bereidingstijd 10 minuten

Personen/stuks 1 persoon

ingredienten

20 gram havermout

20 gram rozijnen

200 ml amandelmelk

2 theelepels kaneel

scheutje honing(optioneel)

Foto’s bij dit recept

  • Havermout ontbijtje met blauwe bessen!

  • De ingrediënten.

  • Verwarm de melk in het pannetje en voeg de havermout toe.

  • Als het wat dikker wordt voeg je de kaneel toe.

  • Voeg de rozijnen toe en eventueel wat honing.

  • Geniet van je warme havermout ontbijtje!

Havermout

bereiding

*Neem een pannetje op het vuur en doe de melk erin. Laat heel even een beetje warm worden, voeg dan de havermout toe.

*Laat de havermout op laag vuur langzaam dikker worden. Voeg dan de kaneel en de rozijnen toe. Even goed mengen en klaar is je havermout ontbijtje. Je kan er voor het lekkere nog wat honing doorheen roeren.

*Eet je havermout met wat lekker vers fruit erdoor. Zo heb je een stevig ontbijtje voor de hele ochtend!